Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 13 de maig del 2015

'Black Panther'.

Marvel ha ofert a Ava DuVernay directora americana la possibilitat de dirigir una pel·lícula. Sense anomenar de moment (Marvel), la directora de 'Selma' podria dirigir la pel·lícula monogràfica de 'Black Panther', que protagonitzarà Chadwick Boseman en el paper de superheroi africà i rei de Wakanda.

L'estudi sembla respondre així a la voluntat manifestada el passat mes de febrer per Duvernay per dirigir alguna pel·lícula de superherois en un futur, després del projecte sobre l'huracà Katrina que té entre mans amb David Oyelowo, que començarà a rodar a la primavera de l'any vinent i que s'estrenarà, en paraules de la realitzadora, a finals de 2016. Cal tenir en compte que '
Black Panther' s'estrena el 3 de novembre de 2017. Però si falla Pantera Negra, The Wrap no descarta que Duvernay es decanti per 'Captain Marvel' , que s'estrena el 6 juliol 2018.


En qualsevol cas, la directora respon als perfils buscats per l'estudi per a aquestes dues pel·lícules: volien un director de raça negra per a 'Black Panther' i una dona per 'Captain Marvel'. Si es confirma la participació de DuVernay, es convertiria en la primera dona -i en la primera cineasta de raça negra- en dirigir una pel·lícula per a Marvel, ja que la que anava a ser la responsable d'obrir el foc, Patty Jenkins, va ser acomiadada de 'Thor 2' per a acabar dirigint 'Wonder Woman' en substitució de Michelle MacLaren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada