Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 28 de maig del 2015

'Dr.Strange'.

Nou fitxatge per a la pel·lícula individual d'aquest personatge de Marvel, Tilda Swinton. Des de THR ens expliquen que l'actriu de 'Michael Clayton', 'Snowpierce' i 'Solo los Amantes Sobreviven' interpretarà el paper de 'El Anciano' (o millor dit 'Anciana'), mestre de l'heroi protagonista, interpretat a la pel·lícula per Benedict Cumberbatch, al seu pas per el Tibet per desenvolupar les seves habilitats místiques.


En principi, la recerca d'actors per a aquest paper era 100% masculina, amb alguns noms com Morgan Freeman, Ken Watanabe o Bill Nighy, però, després de molt pensar-ho, han decidit tirar pel perfil d'una actriu com Swinton, que casa a les mil meravelles en el món psicodèlic i màgic del personatge.

Scott Derrickson (Sinister) és el director de 'Dr. Strange', la producció començarà el proper mes de novembre al Regne Unit de cara a la seva estrena al novembre de 2016. A més de Cumberbatch i Swinton, la pel·lícula també compta amb Chiwetel Ejiofor en el seu repartiment en un paper encara no revelat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada