Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 4 de maig del 2015

'Suicide Squad'.

No podiem començar millor la setmana, primera imatge de grup de 'Suicide Squad'...































David Ayer ha compartit aquesta nit via twiter la primera imatge del grup complert, començant per l'esquerra de la imatge: Slipknot (Adam Beach), Capitán Boomerang (Jai Courtney), Encantadora (Cara Delevingne), Katana (Karen Fukuhara), Rick Flagg (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margote Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) i El Diablo (Jay Hernandez). 

Tots ells formen part de 'Suicide Squad', un grup especial de dolents de l'Univers DC amb una segona oportunitat per a la seva redempció i reducció de condemna, a canvi de participar en perilloses missions per al govern. El material és ideal per a Ayer, que ve fresc de dirigir pel·lícules com 'Sabotage' o 'Corazones de Acero' (Fury), cintes al voltant d'un reduït grup de personatges embolicats en missions amb una marcada cruesa i violència.


'Suicide Squad' arribarà als cinemes el 5 d'agost de 2016, i suposarà el gran pas de Warner / DC, al costat de 'Batman v Superman: Dawn of Justice' per a la presentació definitiva dels seus ambiciosos plans comiqueros.

I per si us preguntaveu si Will Smith, anirà tota la pel·lícula amb la cara descoberta, David Ayer ha publicat aquesta altre foto...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada