Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 24 de maig del 2015

'The Martian'.

Primeres imatges de la nova pel·lícula de Ridley Scott que s'estrena el 27 de Novembre als Estats units. Empire ha donat a conèixer les primeres imatges de 'The Martian' que protagonitza Matt Damon.
























Scott a la direcció, guió adaptat de Drew Goddard (La Cabaña en el Bosque), repartiment conformat per Jessica Chastain, Kirsten Wiig, Chiwetel Ejiofor, Sean Bean, Donald Glover, Michael Peña, Kate Mara, Sebastian Stan, Jeff Daniels i Mackenzie Davis ; i la família habitual del director britànic a la fotografia (Dariusz Wolski), disseny de producció (Arthur Max), vestuari (Janty Yates) i muntatge (Pietro Scalia).

The Martian, és una aventura basada en el llibre d'Andy Weir que segueix els passos de Mark Watney, un astronauta atrapat al planeta vermell que ha de tirar d'enginy i del seu sentit de l'humor per sobreviure, en un paper on molt possiblement Damon tindrà l'oportunitat d'explotar una vena còmica que treu menys del pot oferir -'Pegado a Ti', 'El Soplón'-; mentre els seus companys de missió planegen una operació pràcticament suïcida per facilitar el seu retorn.


La resta de les imatges, en Empire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada