Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 7 de maig del 2015

'Captain America: Civil War'.

Marvel ha anunciat avui que comença la producció de 'Captain America: Civil War', amb Iron Man utilitzant l'armadura 'Bleeding Edge' com apunta El Mayimbe segons el concep art que ja vaig publicar i torno a posar. Amb Chris Evans i Robert Downey Jr. capitanegen una producció que reunirà la quasi totalitat de 'Vengadores 2', amb les úniques absències destacades de Chris Hemsworth (Thor), que segurament estarà fora de joc pels esdeveniments de Thor 3: Ragnarok, i Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk, per motius que queden força evidents al finalitzar la pel·lícula 'Vengadores 2: La Era de Ultrón'.






































El repartiment principal està conformat per Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Betanny (ja com La Visión), Jeremy Renner, Don Cheadle i Elizabeth Olsen. Però a ells cal afegir un elenc en què el primer nom a destacar és el de Paul Rudd (Ant-Man) en la seva primera aparició després de la pel·lícula individual que estrena aquest estiu. A més se sumen Chadwick Boseman com Pantera Negra, Emily VanCamp, Daniel Brühl -Marvel no especifica el paper, però es dóna per fet que es tractarà del Baró Zemo, Frank Grillo com Crossbones, Martin Freeman (de nou, Marvel no especifica el paper, encara en l'aire) i, de manera sorprenent, William Hurt, com el general Thaddeus 'Thunderbolt' Ross, en el seu retorn a una saga Marvel després l'Increïble Hulk, que va dirigir Louis Leterrier amb Edward Norton.

La sinopsi oficial segueix les línies generals de la saga que dóna títol a la pel·lícula. "Quan un altre incident internacional en què participen 'Els Venjadors' causa nous danys col·laterals, emergeixen fortes pressions polítiques per instal·lar un sistema de depuració de responsabilitats i un sistema de govern que determini quan sol·licitar l'assistència de l'equip. Aquest nou estatut quo fractura als Venjadors alhora que intenten protegir al món d'un nou i terrible dolent ".

Els germans Joe i Anthony Russo s'encarregaran de dirigir la pel·lícula, que tornarà a comptar amb guió de Christopher Markus & Stephen McFeely i amb Trent Opaloch com a director de fotografia després del Soldat d'Hivern.


La pel·lícula s'estrena el 6 de maig del 2016.

Aquí el comunicat oficial de Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada