Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 2 de maig del 2015

Tràiler de 'El Profeta'.

Projecte de l'actriu Salma Hayek, escrita i dirigida per el director de 'El Rey León', amb veus de Liam Neeson (Mustafa), Hayek (Kamila) o Quvenzhané (Almira). 'El Profeta' és una col·lecció d'assajos amb forma de poema en prosa que segueix els passos del seu protagonista, el profeta Almustafa, qui al llarg del llibre discuteix amb diverses persones un amplíssim ventall de temes referits a la vida i a la condició humana. La pel·lícula, no obstant, segueix altres camins: Mustafa és un poeta exiliat que emprèn un llarg viatge amb la seva minyona de la neteja, Kamila, i la filla d'aquesta, Almira, planeja escapar de les autoritats que temen que les paraules del poeta incitin a la rebel·lió.

  

La pel·lícula també compte amb veus de John Krasinski, Frank Langella o Alfred Molina. Amb la banda sonora composta per Damien Rice, Glen Hansard i Yo-Yo Ma.

S'estrena el 07 d'Agost de 2015 als Estats Units, i adapta el llibre del mateix títol de l'escriptor libanès-americana Kahlil Gibran, publicat el 1923. Des de llavors, El Profeta ha estat traduït a més de 40 idiomes.

I aquí un parell d'imatges...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada