Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 21 de maig del 2015

McConaughey com a Norman Osborn?

Al 2016 comença la anomenada Fase 3 de Marvel amb l'estrena de 'Capitán América: Guerra Civil', en aquesta tercera entrega de l'adaptació del primer "Venjador" seria l'esperat debut del "nou" Spider-Man (Asa Butterfield) després del acord que van arribar fa uns mesos Sony i Marvel, perquè aquest últim pogués utilitzar el personatge de Spider-Man en les seves pel·lícules amb un acord de col·laboració amb Sony, retornant parcialment els drets d'explotació del personatge.

Doncs bé ara els rumors apunten a una possible incorporació dins la pel·lícula individual de Spider-Man que estrenarà Sony (sota supervisió de Marvel) al 2017, es tractaria del retorn al argument principal de Norman Osborn que podria ser interpretat per Matthew McConaughey. L'actor ja havia declarat la seva intenció d'entrar a un dels dos univers de còmics que hi ha en marxa, Marvel o bé DC.


Si es confirma el rumor sembla que s'hauria decantat per entrar a l'univers d'adaptacions Marvel i dins la reiniciada de nou 'Spider-Man'. 







































Seguiré atent a qualsevol novetat al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada