Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de setembre del 2016

'Batffleck'.

Ja tenim actor per interpretar a Deathstroke i serà Joe Manganiello. Geoff Johns, president de DC Entertainment, ha confirmat que Manganiello donara vida a Slade Wilson, alias Deathstroke, en la pel·lícula en solitari que prepara Ben Affleck.



Deathstroke, recordem, és un personatge creat per Marv Wolfman i George Perez, i que va realitzar la seva primera aparició en 1980. Es tracta d'un mercenari i assassí dotat de sorprenents habilitats de combat. La seva presència - sense revelar en aquest moment el nom de l'actor - va ser anunciada pel mateix Affleck el passat 29 d'agost.

Johns, també coguionista al costat de Affleck de la nova pel·lícula de Batman, no ha donat més informació al respecte més enllà de la confirmació, i ha declinat comentar si hi haurà un cameo de Manganiello a La Lliga de la Justícia.

Cal tenir en compte que Manganiello és un actor que porta força temps associat en forma de rumors a personatges de DC, començant per Superman, que va perdre per problemes d'agenda, seguint amb Lobo i acabant (encara que ja de manera encara més difusa) amb el superheroi Capità Marvel. Per la resta, segona incursió de l'intèrpret - de 39 anys d'edat, vist en True Blood, Magic Mike i un divertit paper a 'Pee-wee s Big Holiday', de Netflix - en el gènere de superherois, després de donar vida a Flash Thompson en l'Spiderman de Sam Raimi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada