Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de setembre del 2016

'Fences'.

Tercera pel·lícula com a director de Denzel Washington. Justament Washington va aconseguir el Tony l’any 2010 per a la adaptació teatral de ‘Fences’ de l’autor August Wilson, escrita l’any 1983, però que no arribaria als escenaris de Broadway fins quatre anys després, amb James Earl Jones i Mary Alice, com a protagonistes i també guanyadors del Tony, com la pròpia obra, sobre un antic jugador de beisbol que acaba treballant recollint la brossa a Pittsburgh i que manté una complicada relació amb els seus.

Tant Denzel Washington com Viola Davis repetiran com a actors en l’adaptació cinematogràfica, acompanyats per Stephen Henderson, Russell Hornsby, Mykelti Williamson, Jovan Adepo i Saniyya Sydney.

La pel·lícula s’estrenarà als estats units el 25 de Desembre, amb producció de Scott Rudin (La Red Social) i amb el propi Wilson acreditat al capdavant del guió. Wilson va morir l’any 2005. El guió és de Tony Kushner -dramaturg responsable de ‘Angels in America’ i del Spielberg de ‘Lincoln’, ‘Múnich’ i la propera ‘Kidnapping of Edgardo Mortara’- qui ha renunciat però, a posar el seu nom als crèdits al tractar-se duna adaptació literal de l’obra original.

Aquí el tràiler...

       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada