Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de setembre del 2016

'Cargo'.

'Cargo' és en si un curt metratge que va arribar a Youtube l'any 2013. Dirigit per Ben Howling i Yolanda Ramke, es podia descriure com un curt de Zombis, però el seu èxit – onze milions de visionats, a dia d’avui- s’explica en part pel seu enorme caràcter emotiu. ‘Cargo’ és la història d’un pare que intenta salvar la vida de la seva filla recent nascuda sabent que du un virus letal que acabarà convertint-lo en un monstre que acabarà devorant a la indefensa petita.

        

Es bo saber que la productora Causeway Films hagi decidit trucar a Howling i a Ramke per rodar un llargmetratge del mateix títol basat en la seva pròpia idea. ‘Cargo’, la pel·lícula, és avui una realitat i aquest passat cap de setmana THR ha publicat en primícia la primera imatge, on podem veure als dos protagonistes de la cinta, pare i filla, el pare interpretat per Martin Freeman -en lloc de l’intèrpret original, Andy Rodorera-.






















La història s'ha vist estesa amb tocs idiosincràtics de la regió on succeeix l'acció: el sud d'Austràlia. El pare infectat té l'oportunitat de salvar la vida de la seva filla sempre que es guanyi la confiança d'un grup aborigen si aconsegueix resoldre el misteri que envolta a una jove de la tribu.

La pel·lícula encara no té data d'estrena, segons THR, però / film apunta sense mullar-se massa que veurà la llum l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada