Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 20 d’octubre del 2016

'Deadpool 2'.

Ja hi ha una llista de candidates per a interpretar el personatge de Domino a la seqüela de ‘Deadpool’. Desde Collider han revelat un dels personatges que estan confirmats per aquesta pel·lícula Domino, membre de la Patrulla X amb el poder d’alterar les probabilitats al seu favor, i que ja està en marxa el càsting amb un munt de candidates aspirants molt prometedores.

La llista de candidates a interpretar a Domino en la seqüela de ‘Deadpool’ són: Lizzy Caplan (Master of Sex), Mary Elisabeth Winstead (Calle Cloverfield 10), Mackenzie Davis (Marte), Sofia Boutella (Kingsman), Sienna Miller (G.I. Joe), Stephanie Sigman (Spectre), Sylvia Hoeks (La Mejor Oferta), Ruby Rose (Orange Is The New Black), Eve Hewson (The Knick) i Kelly Rohrbach (Los Vigilantes de la Playa).
El personatge de Domino te un fort vincle amb Cable, que es el principal personatge secundari que es va anunciar en l’escena post-crèdits de la primera entrega.


En quant a producció, encara no hi ha dates de rodatge confirmades ni tampoc data d’estrena, encara que tot fa pensar en la primavera de 2018, dintre d’un any i mig.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada