Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 23 d’octubre del 2016

'Deadpool 2'.


Deadpool 2 es queda sense director, Tim Miller surt del projecte per diferències creatives amb Ryan Reynolds.

TheWrap amplia:

A) En termes generals, ‘Deadpool 2’ succeeix després de que Reynolds i el seu agent renegocien els termes de la seva participació en la seqüela, on tindria un major control creatiu, començant pel dret a veto en el càsting. Aquesta variació va accentuar les diferències entre diferents visions del la pel·lícula que Miller i Reynolds ja es van enfrontar durant la primera entrega; diferències que s’han traduït en dos vessants del conflicte.

-Miller volia una seqüela més “estilitzada”. No especifica si en fons i forma o ambdós 8s’intueix que volia un humor més sofisticat o cabra boja, cosa que sembla possible, veient que el videojoc ho demostra). Reynolds tenia més clar el concepte: “repetir comèdia truja qualificada R”.

        

B) Discrepàncies amb l’actor que anava a interpretar Cable -company “d’aventures” de Deadpool, fill del mutant Scott Summers (Cíclope). The Wrap confirma un cop més que Kyle Chandler (Friday Night Lights, Bloodline) era l’actor escollit per Miller, una decisió que a Reynolds es va oposar amb el recolzament de l’estudi (Fox).

Miller continuarà amb 20th Century Fox en l’adaptació de la novel·la Influx, de Daniel Suarez (Freedom TM), on un científic es veu obligat a escapar d’una presó després negar-se a col·laborar amb una misteriosa organització que vol a tota costa el seu invent: un aparell capaç de reflectir la gravetat.

DHD informa de que Miller -que, puntualitza el mitjà, mai va estar oficialment contractat per a dirigir ‘Deadpool 2’, encara que la seva participació estava pràcticament assegurada- es trobava en ple desenvolupament del guió de la segona entrega en el moment de la seva sortida del projecte, que es va concretar a última hora del divendres. L’estrena de ‘Deadpool 2’ està prevista en principi, per al 2018. No hi ha data més concreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada