Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 26 d’octubre del 2016

'Uncharted'.




Shawn Levy serà finalment l’encarregat de adaptar a la gran pantalla el vídeo joc d’aventures Uncharted de Naughty Dog, que Sony fa temps que te al calaix de projectes.


El projecte, que ha passat per diverses mans com David O.Russell, Seth Gordon o Joe Carnahan queda ara en mans de Shawn LEvy, director entre d’altres de ‘Acero Puro’, ‘Noche en el Museo’ o ‘Doce Fuera de Casa’, i productor de ‘Stranger Things’ i ‘Arrival’, la nova pel·lícula de Denis Villenueve.

        

Uncharted, que ha estrenat recentment el seu quart lliurament, segueix les aventures del caçador de tresors Nathan Drake. És una de les grans franquícies de la Play, dotada d'una enorme quantitat de treball fet pel que fa a desenvolupament de personatges, aventures i to general, i l'aprovació definitiva de la pel·lícula té lloc en un moment on aquest gènere no va molt sobrats - d'aquí, opino, a la recent entrada en producció de l'adaptació de Tomb Raider -.

Per ara l’última versió del guió és de Joe Carnahan, que va sortir d’aquest projecte per a dirigir la tercera entrega de ‘Dos Policias Rebeldes’. ‘Uncharted’ estarà produïda per Charles Roven, Avi Arad i Alex Gartner.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada