Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 7 d’octubre del 2016

'Logan'.

Primera imatge de Patrick Stewart com a professor Chales Xavier...



Gràcies al El Mayimbe, a traves de The Wrap, ens adalanta l’argument de la pel·lícula fins ara tancats amb pany, clau i forrellat; tot i quedar mig any per a l’estrena.
‘Logan’ estarà ambientada en l’any 2024 i, tal i com resa en la pàgina del guió penjat al twitter del director James Mangold, el Lobezno que veurem en aquesta entrega ha envellit, viu alcoholitzat i te les seves facultats mutants disminuïdes, amb el seu factor de curació fallant (fixeu-vos en les cicatrius del cartell).

Lobezno viu ara com a xofer de limusines i durant la seva nova situació es topa de nou amb el professor Xavier, qui també està notant els efectes de l’edat. Segons el mitja, el còmic Stephen Merchant interpreta el mutant Caliban, encarregat de procurar pel professor. Caliban ja sortia a ‘X-Men: Apocalipsis’, ambientada en els 80’s i amb un altre actor encarnant el personatge, però han optat per un altre actor en la pel·lícula individual de Lobezno.

La noia de l’argument de ‘Logan’ es troba en aquest món futurista del 2024, hi ha hagut un descens en picat dels naixements de mutants. Els pocs nens amb poders que queden són captats per una organització anomenada “Transigen”, que els entrena per convertir-los en maquines de matar. Durant el transcurs de la pel·lícula, Lobezno es trobarà amb una nena d’aquest programa a la qual salvarà i convertirà en la seva aprenent.

I finalment cartell complet gràcies a Comming soon...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada