Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 de maig del 2021

'Kraven the Hunter'.

Segons les informacions, l’actor nominat al BAFTA Aaron Taylor-Johnson (Nocturnal Animals, Tenet, A Million Little Pieces) ha estat escollit per al paper principal com a Kraven the Hunter, per a la pròxima adaptació en solitari del film de Sony Pictures, segons The Wrap. El mitjà informa que el estudi ha lligat a Taylor-Johnson per a múltiples films en el que intervé el malvat de Spider-Man. 

A Kraven the Hunter, el immigrant Rus Sergei Kravinoff (Taylor-Johnson), també conegut com Kraven the Hunter, té la missió de demostrar que és el millor caçador del món.

Kraven the Hunter estarà dirigit per el nominat al Oscar J.C. Chandor (Margin Call, A Most Violent Year, Triple Frontier) a partir d’un guió de Richard Wenk (The Equalizer films, The Magnificent Seven, The Mechanic). Avi Arad i Matt Tolmach produiran el projecte. El film s’anuncia com el pròxim episodi del Sony Pictures Universe of Marvel Characters (SPUMC). S’espera que el film s’estreni el 13 de Gener de 2023.

Kraven the Hunter, el qual el nom real és Sergei Kravinoff, va ser introduït per primer cop en les pagines de Amazing Spider-Man #15 l’any 1964. Com suggereix el seu sobrenom, és un caçador amb una habilitat sobrehumana per a rastrejar a la seva presa. Més de 20 anys després, la seva història definitiva, Kraven’s Last Hunt, es va convertir en un moment històric en el llarg i cada cop més complicat canon de Spider-Man.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada