Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 de maig del 2021

'Wish Dragon'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de Wish Dragon, el film animat més recent de Sony Pictures Animation, amb John Cho com la veu d’un drac que concedeix desitjos anomenat Long. El vídeo ens mostra a un jove que de sobte acaba amb una tetera màgica que l’ajudarà a reconnectar-se amb el seu ara famós millor amic de la infància. El film ja s’ha estrenat en els cinemes de Xina a principis d’aquest any i ara està programat per estrenar-se a nivell mundial el divendres 11 de Juny, exclusivament a Netflix. A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


A Wish Dragon de Sony Pictures Animation, Din, un estudiant universitari de classe treballadora amb grans somnis però pocs mitjans, i Long, un drac cínic però tot poderós capaç de concedir desitjos, s’embarquen en una divertida aventura a través del Shanghai modern a la recerca de l’amiga de la infància perduda de Din, Lina. El seu viatge els obliga a respondre a algunes de les preguntes més importants de la vida, perquè quan pots desitjar quelcom, tens que decidir què és el que realment importa.

El film compte amb un repartiment de veus asiàtic-estatunidenc encapçalat per: Jimmy Wong com a Din i John Cho com a Long, un personatge que també va ser interpretat per Jackie Chan en Mandarí. Al costat d’ells també hi trobarem a Constance Wu, Will Yun Lee, Jimmy O. Yang, Aaron Yoo, Ronny Chieng i l’actriu australiana Natasha Liu Bordizzo.

Wish Dragon està escrita i dirigida per Chris Appelhans en el seu debut com a director. Appelhans ha treballat anteriorment en altres films animats populars com ara Coraline com a Il·lustrador, Fantastic Mr. Fox com a dissenyador d’entorns i a The Princess and the Frog com a artista de desenvolupament visual. El film està produït per Aron Warner, Chris Bremble i Jackie Chan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada