Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de maig del 2021

'Wednesday'.

Han passat tres mesos des de que es va confirmar el desenvolupament de la nova sèrie de The Addams Family de Tim Burton, Wednesday, i ara Netflix ha anunciat que el projecte live-action finalment ha trobat a la seva estrella principal. L’actriu en ascens Jenna Ortega ha estat escollida oficialment per a interpretar el paper principal de Wednesday Addams, un personatge creat pel dibuixant Charles Addams l’any 1938. Aquesta és la darrera col·laboració de l’actriu de 18 anys amb Netflix després de protagonitzar films com The Babysitter: Killer Queen i Yes Day, així com en sèries de televisió com You (Season 2) i Jurassic World: Camp Cretaceous.

El personatge preferit dels fans va ser interpretat per Christina Ricci a The Addams Family de 1991 i Addams Family Values de 1993. LA seva versió més recent ha estat en el film animat de 2019 de Universal Pictures, amb la veu de Chloe Grace Moretz, qui tornarà a posar-hi veu en la seva seqüela.

 

Wednesday es descriu com una comèdia sobre l’adolescència serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Burton està llest per a dirigir la sèrie de vuit episodis en el seu debut com a director de televisió i productor executiu al costat de Andrew Mittman per a 1.21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman per a Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) i Gail Berman (The Addams Family, Alphas), amb MGM i United Artist també com a productors. De fet aquest no és el primer intent de Burton en adaptar The Addams Family, ja que anteriorment estava destinat a escriure i produir un film animat per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que es va anunciar el projecte, finalment es va cancel·lar.

Wednesday ha estat creat i escrit per Al Gough i Miles Millar (Smallville, Into the Badlands), els quals també en són els showrunner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada