Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de maig del 2021

'No Man of God'.

RLJE Films de AMC Networks ha adquirit els drets nord americans del thriller dramàtic No Man of God abans de la seva estrena mundial en el Tribeca Film Festival. El film està dirigit per Amber Sealey (No Light and No Land Anywhere) i escrit per Kit Lesser (C. Robert Cargill). Tot des de Deadline.

El film, que es basa en transcripcions reals i converses entre l’assassí en sèrie Ted Bundy i l’agent del FBI Bill Hagmaier, s’estrenarà als cinemes al Agost d’enguany i està protagonitzat per Elijah Wood (The Lord of the Rings Trilogy), Luke Kirby (The Marvelous Mrs. Maisel), Aleksa Palladino (The Irishman) i Robert Patrick (Terminator 2).

No Man of God explora l’interrogatori real de Ted Bundy per part del agent del FBI Bill Hagmaier”, va dir Mark Ward, director d’adquisicions de RLJE Films. “Una història que mai s’ha explicat, No Man of God aporta una perspectiva nova i reveladora a la història de Ted Bundy”.

L’any 1980, Ted Bundy va ser condemnat a mort per electrocució. En els anys següents, va acceptar revelar els detalls dels seus crims, però sols a un home. No Man of God es basa en la història real de l’estranya i complicada realació que es va desenvolupar entre l’agent del FBI Bill Hagmaier (Wood) i un Ted bundy (Kirby) empresonat en els anys previs a l’execució de Bundy.

No Man of God explora un tema familiar a través d’una lent diferent. A través de la brillant direcció de Amber Sealey, el film planteja preguntes desafiants sobre els perills de la nostre obsessió amb els assassins en sèrie com Bundy”, va afegir la directora executiva de Company X/SpectreVision, Lisa Whalen. “RLJE Films va reconèixer d’immediat el que tenia d’especial aquest film. Estem encantats de tornar a treballar amb ells”.

El film està produït per Wood, Daniel Noah, Lisa Whalen i Kim Sherman. Ward i Jess De Leo de RLJE Films van negociar el tracte amb Whalen i Stacy Jorgensen en nom de la companyia Company X/SpectreVision i els realitzadors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada