Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 22 de maig del 2021

'The Crossover'.

Des de Deadline ens informen de que Jalyn Hall (All American, All Day and a Night, The House with a Clock in Its Walls) i Amir O’Neil (Marlon, Mann and Wife, Madagascar: A Little Wild) protagonitzaran el pilot de The Crossover de Disney+, basada en la novel·la èxit de vendes de Kwame Alexander i guanyadora de la medalla Newbery i el Premi Coretta Scott King. Alexander va fer l’anunci al seu compte de Twitter. 

The Crossover explica la història de Josh (Hall) i JB (O’Neil), germans del fenomen del bàsquet de 14 anys. Els nens arriben a la majoria d’edat dintre i fora de la pista a mesura que el seu pare ex professional del bàsquet s’adapta a la vida després del bàsquet i la mare matriarca finalment aconsegueix perseguir els seus propis somnis. Aquest drama familiar ambiciós i emocional és narrat íntegrament per Josh a través de la seva poesia lírica.

L’episodi pilot està escrit per Alexander i Damani Johnson (All Rise) amb la supervisió de Dee Johnson (Nashville, The Good Wife). El drama estarà dirigit per George Tillman Jr. (The Hate U Give, For Life).

Alexander, Damani Johnson, Dee Johnson, Tillman, Bob Teitel i Jay Marcus produeixen el pilot del drama The Crossover a través de State Street Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada