Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de juny del 2021

'Cruella Sequel'.


L’altre dia, en una entrevista amb Collider era el propi director el que va respondre, quan se li va preguntar sobre la possibilitat de realitzar una seqüela de la recent estrenada als Cinemes i a Disney+, Cruella. I el director Craig Gillespie (I, Tonya), va respondre que ell estaria encantat de tornar a dirigir la seqüela, sempre i quan fos amb el mateix repartiment i l’equip creatiu. Doncs ara és la pròpia Disney, la que es prepara per tornar al món de Cruella.

Segons la informació recent de The HollywoodReporter, Disney es troba actualment en el desenvolupament inicial d’una seqüela del film recentment estrenat. S’espera que el director (tal com va dir en una entrevista) i el guionista Tony McNamara tornin per a aquesta seqüela. Les actrius principals ja es van pronunciar al respecte i també es parlava de la possibilitat de que Glenn Close reprengués el seu paper.

“Estem molt contents amb l’èxit de taquilla de Cruella, amb el seu sòlid recorregut a Disney+ Premier Access fins ara”, va dir un portaveu de Disney a THR. “El film ha estat increïblement ben rebuda pel públic de tot el món, amb una puntuació de l’audiència del 97% a Rotten Tomatoes a més de la qualificació A en tots els grups demogràfics de CinemaScore el cap de setmana de l’estrena, el que la classifica entre les més populars dels nostres remakes live-action. Esperem un llarg termini a mesura que el públic continuï gaudint d’aquest fantàstic film”.

Després del seu debut simultàniament als cinemes i a Disney+, Cruella ha estat un gran èxit per a Disney, considerant tot. El film ha recaptat fins ara $51,8M en la taquilla mundial i ha rebut excel·lents crítiques pel seu repartiment i la seva interpretació del personatge, pel que no és massa sorprenent veure a Disney planificar una futura seqüela.

Cruella està dirigit per Craig Gillespie a partir d’un guió escrit per Dana Fox i Tony McNamara, basat en una història de Aline Brosh McKenna i Kelly Marcel i Steve Zissis. El film està produït per la pròpia Glenn Close, amb Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff, Andrew Gunn, Marc Platt i Kristin Burr com a productors. La dissenyadora de vestuari guanyadora de dos Oscar, Jenny Beavan (Mad Max: Fury Road) crea els enlluernant i imaginatius vestits, que cobraven vida pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada