Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 19 de juny del 2021

'SILK'.


El productor executiu de Watchmen i guanyador d’un Emmy, Tom Spezialy, s’ha unit a la sèrie live-action de Marvel de Sony Pictures Television, Silk, com a showrunner i productor executiu i, segons les informacions, el projecte s’ubicarà a Amazon Prime Video (des de Deadline). L’anunci es produeix quan Spezialy ha signat un acord general amb Amazon Studios.

Silk està essent escrita i també produïda per l’escriptora de Good Trouble i Atypical, Lauren Moon, la qual és coreana-estatunidenca al igual que el personatge del univers Spider-Man.

Silk, el qual el seu nom real és Cindy Moon, és una companya de classe coreana-estatunidenca de Peter Parker. Va ser presentada per primer cop en els còmics a The Amazing Spider-Man #1 l’any 2014, i el personatge va ser creat per Dan Slott i Humberto Ramos. Al igual que Parker, una aranya radioactiva la mossega, el que li dona la capacitat de moure’s a una velocitat increïble, disparar teranyines amb les puntes dels dits i posseir un Spider-Sense avançat conegut com Silk Sense.

El personatge va aparèixer anteriorment a Spider-Man: Homecoming i Avengers: Infinity War i va ser interpretat per Tiffany Espensen. El càsting per al paper televisiu encara no s’ha anunciat.

Phil Lord i Chris Miller seran els productors executius de la sèrie a través de la seva companyia de producció Lord Miller Production al costat de la ex directora de Sony Pictures Entertaiment Amy Pascal. Sony Pictures Television produirà. 

El 2018, Sony va anunciar que estava desenvolupant un film de Silk com un spin-off de Spider-Man, després del èxit de Spider-Man: Homecoming de 2017. Pascal estava llesta per a produir el film. A principis de l’any passat, Sony també va anunciar que estava treballant en un film secret de Marvel centrat en un personatge femení amb el director S.J. Clarkson (Collateral).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada