Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de juny del 2021

Reminiscence'.

Warner Bros. Pictures ha publicat el tràiler oficial de Reminiscence, el pròxim debut com a directora de la creadora de Westworld, Lisa Joy, protagonitzat per Hugh Jackman i Rebecca Ferguson. Actualment, el film està programat per arribar als cinemes i a HBO Max el pròxim 20 d’Agost.

El tràiler ens presenta a Nick Bannister (Jackman), un investigador privat de la ment, mentre s’enamora del seu nou client. Tanmateix, darrera de la seva sobtada desaparició ell fa tot el possible per a trobar-la, al mateix temps que descobreix algunes coses noves i obscures sobre ella al llarg de la seva recerca de la veritat.

          

          


A Reminiscence, Nick Bannister, un investigador privat de la ment, navega per el obscur i seductor món del passat ajudant als seus clients a accedir als records perduts. Al viure al marge de la costa enfonsada de Miami, la seva vida canvia per sempre quan adquireix un nou client, Mae. Una simple qüestió d’objectes perduts i trobats es converteix en una perillosa obsessió. Mentre Bannister lluita per trobar la veritat sobre la desaparició de Mae, descobreix una conspiració violenta i, en última instància, ha de respondre a la pregunta: fins on arribaries per aferrar-te als teus essers estimats?

El thriller de ciència-ficció servirà com una reunió entre el nominat al Oscar, Hugh Jackman i la nominada al Globus d’Or, Rebecca Ferguson, els quals prèviament van treballar junts a The Greatest Showman de 2017. Al seu costat tindran a l’estrella de Westworld Thandiwe Newton, Cliff Curtis (Hobbs & Shaw), la nominada al Oscar Marina de Tavira (Roma), Daniel Wu (Warcraft), Mojean Aria (See), Brett Cullen (Joker), Natalie Martinez (The Stand), Angela Sarafyan (Westworld) i Nico Parker (Dumbo).

Reminiscence està escrit i dirigit per Lisa Joy, en el seu debut com a directora en el llargmetratge. El film està produït per Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca i Aaron Ryder. Els productors executius són Athena Wickham, Elishia Holmes i Scott Lumpkin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada