Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de juny del 2021

'DC League of Super-Pets'.

L’estrella de Black Adam, Dwayne Johnson, a fet servir Instagram per a compartir el primer avanç del pròxim film animat DC League of Super-Pets de Warner Bros. Animation, amb el nostre primer cop d’ull a Krypto the Superdog de Johnson. El vídeo també revela finalment el repartiment d’estrelles per posar veu als personatges del film, el que confirma que Kevin Hart es reunirà oficialment amb el seu coprotagonista de Jumanji, com la veu de Ace the Bathound, qui és conegut com el company caní de Batman i Robin en la lluita contra el crim.

El repartiment del film animat inclou a Keanu Reeves (John Wick), John Krasinski (A Quiet Place), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Diego Luna (Andor), Natasha Lyonne (Russian Doll) i Vanessa Byer (Saturday Night Live) han estat escollits per a papers no revelats, Està previst que DC League of Super-Pets arribi als cinemes el 20 de Maig de 2022.

Encara es mantenen en secret més detalls del argument i els personatges sobre DC League of Super-Pets, però aquest projecte marca el primer cop que l’estimat company caní de Superman aparegui en un film. Abans del pròxim film, Krypto the Superdog va actuar per primer cop en la seva pròpia sèrie de televisió animada que va durar 39 episodis entre 2005 i 2006, centrada en les aventures del gos Kryptonià i els seus amics.

Basat en els personatges creats per Jerry Siegel i Joe Shuster, el film està dirigit per Jared Stern (The Lego Batman Movie) i Sam Levine (Penn Zero: Part-Time Hero) a partir d’un guió escrit per Stern i John Whittington (The Lego Ninjago Movie).

DC League of Super-Pets estarà produïda per Johnson, Dany García i Hiram García a través de la seva companyia Seven Buck Productions al costat de Stern i Patricia Hicks. Els productors executius són John Requa, Glenn Ficarra i Nicholas Stoller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada