Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 27 de juny del 2021

'Madame X'.


J.J. Abrams està tornant al món dels còmics, ja que des de The Hollywood Reporter ens informen que el director s’ha associat amb Angela Robinson per adaptar Madam X de DC com un guió dramàtic per HBO Max.

Segons les fonts de The Hollywood Reporter, el projecte serà escrit i produït per Robinson (Professor Marston & the Wonder Woman). Es comenta que la sèrie es troba en les primeres etapes del desenvolupament, pel que encara no s’ha difós informació concreta sobre el repartiment o la història.

Madame X, també coneguda com Madam Xanadu, va aparèixer per primer cop en el món de DC Còmics a finals dels 70, i ha estat part de les històries de Justice League Dark en les seves moltes aparicions. El personatge és coneguda com una bruixa i també ha ajudat a Suicide Squad diverses variacions. Més recentment, durant la carrera de The New 52 de DC, MAdame X va ajudar a la Lliga Obscura i després es va revelar que era la mare del Doctor Destiny.

Abrams i la seva companyia Bad Robot, estan actualment involucrats en el desenvolupament de diverses sèries per a HBO Max, inclosa una pròxima sèrie de Justice League Dark i Constantine. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada