Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 30 de novembre del 2011

47 Ronin

Ja podem veure unes quantes imatges de 47 Ronin, pel·lícula protagonitzada per Keanu Reeves que ens traslladarà al Japó del segle 18 per mostrar-nos una de les llegendes més famoses del codi d'honor dels samurais: el Bushido.


Segons explica la història, 47 samurais es van veure obligats a convertir-se en Ronin, uns guerrers sense senyor que s'uniran per venjar-se del culpable de tot allò.Els Ronin van idear així un astut pla carregat de paciència, astúcia, honor i perseverança que va trigar un any i mig a executar per no aixecar sospites.


Com podem llegir en la sinopsi oficial de la pel·lícula, (Kai) Reeves és un desterrat que s'unirà a Oshi (Hiroyuki Sanada), líder dels 47 Ronin.Junts buscaran restaurà l'honor dels Ronin embarcant-se en una recerca plena de proves i reptes que acabarien amb un guerrer vulgar.


La pel·lícula està dirigida per Carl Erik Rinsch (protegit de Ridley Scott que gairebé dirigeix Prometheus) i el guió està escrit per Chris Morgan (Wanted) i Hossein Amini (Drive) i la seva estrena està prevista per al Novembre de 2012.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada