Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 17 de novembre del 2011

Snow Pierce

El 2003 va sorpendre a tothom amb Memories of Murder,tres anys després va reaparèixer amb The Host i el 2009 ens va regalar la imprescindible Mother,estem parlant de Bong Joon-ho,realitzador sud-coreà que es pren el seu temps per als projectes però al qual ningú pot negar-li la qualitat dels mateixos.


Sembla que el director ja té nou projecte entre mans i es tracta de Snow Pierce adaptació de la novel·la gràfica Francesa titulada Li Trasperceneige i escrita per Jean-Marc Rochette i Jacques Loeb en la qual un tren recorre en cercles i sense descans la terra  després d'una guerra nuclear que va precedir a una glaciació, travessant deserts de gel i neu.Al tren els supervivents intenten sobreviure com poden, mentre els mes pobres pateixen el fred i la fam els més rics descansen plàcidament en primera classe.Un dels passatgers pobres decideix canviar per complert aquesta jerarquia i descobrir els secrets de l'últim tren de la humanitat.


La pel·lícula començara a rodar-se el Març del pròxim any amb un presupost de 35 milions de $ i en la producció tenim a un altre dels pesos pesants del cinema coreà, Park Chan-Wook (Old Boy, Sympathy for Mr. Vengeance).


Lúnic actor fitxat fins ara és Song Kang-ho (Thrist / El bo, el dolent i el rar), que a més ja ha treballat amb els dos directors en moltes de les seves pel·lícules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada