Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 6 de novembre del 2011

Projectes amb actors emergents

-El primer projecte amb actors que estan començant a tenir una importancia per els treballs que han realitzat fins a la data s'anomena: Winter's Tale. Pel·lícula dirigida per Akiva Goldsman, un relat centrat en el tema de la reencarnació.Per al protagonista els actors que tenen una papereta per fer-se amb el paper són:Tom Hiddleston (Loki a Thor i Los Vengadores)i Benjamin Walker (Abraham Lincoln:Vampire Hunter),i per a la part femenina destaquen Bella Heathcote (In Time),Elisabeth Olsen,Gabriella Wilde (Los Tres Mosqueteros)i Sarah Gadon (Un Método Peligroso,Cosmopolis).S'està considerant Rusell Crowe per interpretar el malvat de la pel·lícula.


Akiva Goldsman






Tom Hiddleston



















Benjamin Walker

















Elisabeth Olsen
Sarah Gadon
Gabriella Wilde

Bella Heathcote




















-La següent Pel·lícula seria Singularity, la nova proposta de ciència ficció de Roland Emmerich,s'ens presenta Adam,un home en que el seu cos està conformat per nanobots que li atorgan tota classe de poders.La llista d'actors comprèn aquí a Logan Marshall Green (El germà perdut de Tom Hardy al que veurem en Prometheus de Ridley Scott),Luke Grimes,Julian Morris,Thomas McDonell,Ben Barnes i Luke Bracey.


Roland Emmerich
Logan Marshall 

Luke Grimes
































Julian Morris


Ben Barnes

Luke Bracey

Thomas Mcdonell



























-L'espanyol Jaume Collet-Serra té la difícil tasca de portar a la gran pantalla l'adaptació en imatge real d'Akira.Ja té gairabé tancat el contracte de Garret Hedlund per interpretar a Kaneda, i ara li toca buscar l'actor que faci de Tetsuo.Ambdós personatges seran germans en aquesta versió.


Jaume Collet-Serra

Garret Hedlund

Tetsuo
Un dels avantatges del pressupost de 90 milions de què disposa la cinta és que suposarà un risc menor,i per tant,van a provar amb intèrprets desconeguts,potser que donin en el clau i descobreixin algun nou talent.De moment s'estudien per encarnar a Tetsuo a Ezra Miller (We Need To Talk About Kevin)i Alden Ehrenreich (Tetro),dos actors que no s'assemblen en res als de la llista inicial,en el qual figuraven Robert Pattinson,Andrew Garfield i James McAvoy.


Ezra Miller

Alden Ehrenreich
Twitch apunta que dos dels possibles secundaris: Gary Oldman com a coronel i Helena Bonham-Carter com Lady-Miyako.També es parla de Keira Knightley per interpretar un dels personatges femenins.


-Oldman,segons explica Deadline,també és un dels actors que Warner Bros vol per donar vida a Merlín a Arthur & Lancelo,nova revisió del mite artúric a càrrec de David Dobkin (El cambiazo,Los Rebeldes de Shangai).


Dos dels actors de Juego de Tronos de la HBO,Kit Harrington i Richard Madden,competeixen pel papaer d'Arturo al costat de Luke Evans (Los Tres Mosqueteros, Immortals, El Hobbit)i Toby Kebbell (Rocknrolla).Per interpretar a Lancelot l'estudi s'ha fixat en Joel Kinnaman (The Killing).


Joel Kinnaman

-La última de la llista és A Good Day To Die Hard, cinquè lliurament de la Jungla de Cristal que posarà a John McClane lluitant colze a colze amb el seu fill contra terroristes Russos.

El passat mes Variety es va fer ressò dels primers actors que farien una audició al costat de Bruce Willis per al paper. Aaron Paul,Ben Foster,Paul Dano i Milo Ventimiglia.D'aquesta primera tanda només a sobreviscut Aaron Paul,segons informa Deadline,i en els pròxims test estaran presents Liam Hemsworth (Los Juegos del Hambre, Los Mercenarios 2),James Badge Dale (The Pacific,Rubicon) i D.J. Cotrona (G.I.Joe 2).THR afegeix que Ben Foster segueix entre els possibles.

Bruce Willis

Aaron Paul

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada