Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 3 de novembre del 2011

Possible prota per a la seqüela de 300

El hit que va suposar 300 en el seu moment està clar que anava a portar cua. Des de la imminent Immortals que s'estrena en poc més d'una setmana i que visualment està clarament inspirada en la cinta de Zack Snyder, fins aquesta anunciada seqüela que ha trigat a anar confeccionant, però que sembla que podriem veure ben aviat.




Segons els nois de Collider, Joel Edgerton està en negociacions per protagonitzar la 300:Batalla de Artemisia, en la qual donaria vida a Themosticles, el general que va liderar els grecs en la seva victòria contra els perses. Finalment dirigeix Noam Murr, després de tenir una "butlleta", entre d'altres, Jaume Collet-Serra.


Edgerton ha anat forjant la seva carrera a poc a poc, sense cridar molt l'atenció, però amb molt criteri, començant a destacar en cintes com Animal Kingdom, Warrior o en la recent estrenada precuela de La Cosa, després de diversos anys en cintes independents o amb papers secundaris com el d'Owen Lars en els episodis II i III de Star Wars.Estat de forma no li falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada