Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 5 de novembre del 2011

El Origen del Planeta de los Simios 2

Aquest estiu es va estrenar una de les preqüeles que més i millor han sabut cuidar amb cura fins al detall més petit per intentar encaixar una preqüela amb una saga ja convertida en part de la història del cinema de ciència ficció com és El Planeta de los Simios,en aquest cas El Origen del Planeta de los Simios.


Com molts fans han comprovat,encara han quedat alguns serrells per encaixar respecte a la saga original,així que en vista que encara queda història per explicar (i taquilla per fer) ja s'han confirmat els primers avenços de cara al rodatge: Andy Serkis tornarà a interpretar (mitjançant ordinadors) al líder Cesar,a més del director Rupert Wyatt que ja va signar per rodar també una possible seqüela.


Sobre la presència de James Franco i Freida Pinto no se sap res per ara,ja que això dependria del guió escollit.Pel que fa a dates,tampoc se sap res encara.Toca esperar.


Esmentar també que la Fox ha iniciat una campanya per incloure a Andy Serkis com a nominat a l'Oscar al millor actor,ja que afirmen que encara que els efectes especials emmascarin la seva feina,cal estar en un rodatge seu per compendre el seu enorme treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada