Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de maig del 2016

'Infinity War'.

Els germans Russo han parlat de la seva pròxima pel·lícula, les dues entregues de 'The Avengers: Infinity War'.



"L'univers Marvel creix constantment, l'univers cinematogràfic de Marvel és immens. Pensa únicament en tots els personatges que no han estat introduïts encara que apareixeran quan estiguem treballant en 'Infinity War'. Tenim una tasca molt complexa només amb els personatges que ja existeixen en l'univers cinematogràfic de Marvel, sense esmentar la suma de tot l'univers televisiu de Marvel. Però tot és possible a Marvel. És una cosa en el que estem pensant encara que ens centrarem en explicar la història i en els personatges. "Ha dit Joe Russo.

Cal deduir d'aquestes paraules que, és possible que en les pròximes pel·lícules del UCM vegem a 'Los Defensores', Punisher, personatges de Aegnts of S.H.I.E.L.D i qui sap quants més. En les sèries netflix ja han anomenat de manera indirecta a successos que han passat a les pel·lícules, com la invasió dels Chitauri, o al·lusions a personatges concrets sense anomenar-los directament (exmp. El tipus de la bandera o el gegant verd). Una manera de deixar oberta la connexió però sense agafar-se els dits per temes de drets.

Si Disney i Sony s'han posat d'acord per a compartir personatges, no sembla rocambolesc que pugui succeir el mateix amb les sèries de televisió. El problema, en tot cas, serà qüestió de poder encaixar a un elenc tant gran en el guió de les dues pròximes pel·lícules sense que molts quedin com un afegit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada