Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 6 de maig del 2016

'Irredeemable'.

Adam McKay dirigirà l'adaptació del còmic 'Irredeemable' per a 20Th Century Fox, el còmic escrit per Mark Waid (Kingdom Come) i dibuixat per Peter Krause, amb guió adaptat per Tommy Wirkola ('Dead Snow', 'Hansel y Gretel: Cazadores de Brujas').

Irredeemable és una història que ens presenta el costat fosc de Superman en la figura de The Plutonian, un superheroi de immensos poders que acaba convertit en un psicòpata, destrueix la ciutat que un cop va jurar protegir, extermina a la pràctica totalitat dels seus aliats i imposa un regne de terror per tot el món al qual només poden oposar-se els supervivents d'entre els que un cop van combatre al seu costat, el supergrup conegut com Paradigma, els qui es veuran obligats a sobrepassar límits morals si volen posar fi a la dictadura del seu antic líder.

En paral·lel a Irredeemable, Waid va escriure Incorruptible, la història oposada del supervillano Max Damage, qui progressivament comença a posar-se del costat del bé alhora que succeeixen els esdeveniments descrits en el còmic anterior. Aquest projecte de moment es queda sobre el paper, però pot ser una carta a la màniga si la primera adaptació té èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada