Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de maig del 2016

Michael B. Jordan


THR informa del fitxatge de l'actor de 'Creed: La Leyenda de Rocky' per a 'Black Phanter' de Marvel; Michael B. Jordan es suma així a Chadwick Boseman (T'challa/Black Phanter) i a Lupita Nyong'o. Serà la tercera col·laboració entre Jordan i Ryan Coogler després de 'Frutivale Station' i 'Creed'. En aquesta pel·lícula actuaria aquí com el dolent de la pel·lícula.

Per aquelles coses del destí, Jordan ha seguit el mateix camí de Chris Evans, qui interpretés al membre de Els 4 Fantàstics en les pel·lícules de 2005 i 2007 abans del seu salt a Marvel pròpiament dit encarnant al Capità Amèrica. Aquest fitxatge posa en dubte la continuació de la saga de FOX, just el mateix dia en què el productor Simon Kinberg manifestava el seu desig de continuar amb les aventures de la família de superherois fent servir al mateix repartiment després de la fallida pel·lícula de 2015. Aquest ball d'actors pot ser un espurna més per revifar el desig dels fans de veure el grup reiniciat de nou en mans de Marvel.

D'altra banda, l'actriu Tessa Thompson, companya de Jordan a 'Creed', apareixerà en 'Thor: Ragnarok' i s'especula amb la presència del propi Stallone en 'Guardians de la Galàxia 2'. Tota una reunió per als integrants de la família Rocky.


Per arrodonir la connexió marvelita, Jordan es troba ara mateix desenvolupant una nova versió 'El secret de Thomas Crown' que comptarà amb Joe i Anthony Russo (Capità Amèrica: Civil War) com a productors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada