Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de maig del 2016

'Predator'.

Shane Black ha parlat de quins canvis veurem en la nova pel·lícula de 'Predator', entre ells el nou diseny del personatge.

El director de 'Iron Man 3'ha dit: "No és millorar aquest disseny, és fer que sigui divertit i alhora diferent. Hi ha hagut una gran quantitat de canvis en el disseny de Stan Winston al llarg dels anys. Cada pel·lícula ha fet coses diferents. En aquesta nova estem fent un munt de millores a la tecnologia tradicional del Depredador, però la història serà el que interessarà a la gent i no aquests petits detalls ".

Un altre de les dades, i potser un dels més necessaris és el referent a la classificació R-Rated. Per això Black també té alguna cosa a dir: "Una de les condicions per a la meva participació en el nou Depredador era que la classificació fos R, com en la primera pel·lícula. En altres paraules, no vull haver de tallar cada vegada que a 'Depredador' hi hagi una mica de violència. Estava veient la versió americana de 'The Grudge', que era PG -13, i recordo estar frustrat per que tot el que feia por en la versió japonesa va haver de tallar-se en la versió americana ".


El possible cameo d'Arnold Swaggeneger segueix sent una incògnita ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada