Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 21 de maig del 2016

'Spider-Man: Homecoming'.

Sembla a ser que Michael Keaton ha repensat el fet de fitxar com a dolent en aquest reinici de la saga Spider-Man ara a mans de Marvel Studios. Fa cosa d'un mes quan es va anunciar oficialment el títol de la nova entrega, les negociacions no van arribar a bon port i Marvel i Sony es van posar a buscar un altre intèrpret per al paper.

Variety i THR han confirmat ara que Keaton està en negociacions finals i està pràcticament lligat per unir-se a la nova pel·lícula del "trepamuros", després d'haver repensat l'oferta, més que generosa que ara fa un mes. Keaton el veurem pròximament a 'The Founder', la història de l'empresari que va crear l'imperi McDonald's.

No es coneixen encara els detalls del seu paper, però tot apunta que el veurem com a El Buitre.


Keaton s'uniria així als ja confirmats Tom Holland (Peter Parker / Spiderman), Marisa Tomei (Tia May), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Zendaya, Tony Revolori i Laura Harrier; aquests tres últims com a companys d'institut de Peter.


A Holland, Tomei i Downey Jr. els hem pogut veure ja junts en 'Capità Amèrica: Civil War', on van donar lloc a algunes de les millors escenes de la pel·lícula demostrant una gran química i deixant entreveure unes interessants relacions de mestre-alumne entre Peter i Tony i un acostament més que amistós cap a la tia May.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada