Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de juliol del 2016

'It'.

Ja tenim la primera imatge de la nova adaptació de la famosa novel·la de terror de Stephen King, aquest cop Bill Skarsgard (Hemlock Grove) com el pallaso Pennywise.




La direcció recau en mans de Andrés Muschietti (Mamá), la primera adaptació al cine després de la sèrie dels 90's. En un principi la pel·lícula la anava a dirigir Cary Fukunaga que va acabar enfrontat amb New Line, Fukunaga volia convertir 'It' en dues pel·lícules, la primera dedicada exclusivament a la construcció dels personatges (un grup d'adolescents que es reuneix anys després per combatre el retorn d'una criatura diabòlica apareguda en la seva infantesa en forma de pallasso), New Line li va dir que no.

En aquesta nova versió Bill Skarsgard tindrà la tasca d'interpretar el paper que en el seu dia va protagonitzar Tim Curry, l'acompanyaran com a secundaris: Owen Teague, Jaeden Lieberher, Nicholas Hamilton, Steven Williams, Megan Charpentier, i Sophia Lillis. Escrita per Gary Dauberman i Chase Palmer, l'estrena queda per al 08 de Setembre del 2017, la fotografia recau a mans de Chung Chung Hoon, habitual del director Park Chan Wook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada