Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 25 de juliol del 2016

'Legion'.

La primera col·laboració entre Fox i Marvel arriba a la petita pantalla per continuar amb l'univers X-Men.


        

Dan Stevens protagonista de 'The Guest', encapçala el repartiment de 'Legion'; la sèrie del canal Fox on adaptaran la història del fill de Charles Xavier en els còmics del X-Men.

La història de 'Legion', sota la supervisió de Noah Hawley (Fargo) segueix a David Haller, un home diagnosticat com esquizofrènic que s'ha passat tota la seva vida en psiquiàtrics i que a poc a poc comença a adonar-se que les visions en el seu cap no són una malaltia, sinó una manifestació dels seus poders com mutant. Atès que la sèrie anirà per lliure respecte a les pel·lícules de FOX està per veure com connecten el fet que sigui fill del Professor Xavier o si directament evitaran cap menció d'això.


Al costat de Stevens, THR també ha donat a conèixer la incorporació en el repartiment d'Aubrey Plaza (Parks and Recreation) i Jean Smart, meravellosa en la seva fortalesa i contenció com matriarca durant la segona temporada de Fargo. Plaça interpretarà a Lenny, un alcohòlica i drogoaddicta amiga de David, i Smart serà Melanie, una de les terapeutes del centre on està hospitalitzat el protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada