Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de juliol del 2016

'La Gran Muralla'.

És la nova pel·lícula del director Zhang Yimou amb Matt Damon com a protagonista i on ens descriuen la veritable finalitat de la construcció de la Gran Muralla Xina, que no és altre cosa que per contenir a un exèrcit de bitxos mitològics.


        

EW ens diu a més que és la major superproducció de la història del cinema xinés (135 milions de dòlars) a traves d'una entrevista amb el seu director, qui explica la transició des del inici dels preparatius de la pel·lícula (originalment en mans de Edward Zwick) i detalls puntuals de la trama, com la confirmació del període en que es desenvolupa l'acció de la pel·lícula (en l'any 1.000). El director però, no explica l'origen dels protagonistes occidentals del film (Damon, Pascal, Dafoe).

El repartiment el completen Andy Lau (protagonista de 'Infernals Affairs), amb guió de la qual la última versió ha estat a càrrec de Max Brooks (Guerra Mundial Z), amb acreditació adicional de Tony Gilroy, Carlo Bernard i Doug Miro a partir d'una idea de Thomas Tulli el propi Brooks.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada