Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 de juliol del 2016

'Rocketeer'.


Disney prepara la seqüela de la pel·lícula d'aventures basada en l'obra de Dave Stevens i dirigida per Joe Johnston, amb el títol provisional de 'The Rockeeters' i amb els guionistes Max Winkler i Matt Spicer.

La pel·lícula està produïda per Jon Favreau i els esportistes Blake Griffin (jugador de L.A. Clippers) i Ryan Kalil (dels Carolina Phanters de la NFL

                    

La història estarà protagonitzada per una pilot de raça negra - ¿integrant de l'esquadró Tuskegee que va combatre durant la II Guerra Mundial, potser? - Amb la missió de detenir un ambiciós i corrupte científic entestat a robar la tecnologia que va dominar la pel·lícula original: un coet a reacció portàtil que confereix al seu portador la propietat del vol controlat.

Hi ha una lleu connexió amb la primera part, el protagonista, Cliff Secord (Billy Campbell) es troba "desaparegut", pel que no descartaríem seu retorn, depenent de l'evolució del projecte.

Aquesta seqüela succeirà sis anys després de la primera entrega. Donat que la primera pel·lícula està ambientada en l'any 1938, la segona estarà ambientada en l'any 1944, un any abans de la fi de la II Guerra Mundial, d'acord amb la informació de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada