Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de juliol del 2016

'The Commuter'.

És el títol de la nova pel·lícula rodada pel tàndem Jaume Collet-Serra i Liam Nesson, i acaba de completar gran part del seu repartiment. A Nesson l'acompanyarà Vera Farmiga i com a actors secundaris tenim Sam Neill, Elisabeth McGovern i Jonathan Banks. L'argument gira entorn a un pacífic ciutadà involucrat en una conspiració que es desenvolupa en un dels trens que fa servir per tornar a casa i que comença amb el contacte d'una misteriosa desconeguda.

Lionsgate ha posat data d'estrena el 13 d'Octubre de 2017 i començarà rodatge la pròxima setmana. El guió estarà en mans de Byron Willinger i Phil de Blasi, responsables d'un guió força curios -i claustrofòbic- titulat 'Command & Control' en que un empleat de la NSA atrapat en la sala mes segura dels Estats Units, en el centre de control de la divisió cibernètica Nacional, utilitzava les seves habilitats per destapar un altre conspiració. Es va vendre l'any passat i no s'ha sabut res més d'ell.

El realitzador de Sant Iscle de Vallalta, estrena demà la seva última pel·lícula 'Infierno Azul' amb Blake Lively com a protagonista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada