Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de juliol del 2017

'Dave Made a Maze'.

A continuació el cartell i el tràiler de ‘Dave Made a Maze’, una pel·lícula de Bill Watterson, actor que debuta darrera les camares, una pel·lícula que va presentar en el Festival de Slamdance, on va guanyar el premi a la Millor Pel·lícula de Ficció. Primer vegeu el tràiler i després llegiu la descripció:

        

L’argument es el següent: Dave es un artista atrapat en mig d’un bloqueig comercial i creatiu que decideix aïllar-se del món construint-se una fortificació de cartró en mig del menjador. Quan els seus amics decideixen entrar per retornar-lo al món real, descobreixen que l’estructura s’ha convertit en un gegantí laberint, monstres inclosos, creat a partir de les filies i fòbies del protagonista. Un lloc immens del que sols es pot sortir d’una manera: completant-lo. 


El guió corre a càrrec de Steven Sears i pel que s¡intueix, sembla una evolució d’un curt que va rodar fa tres anys, titulat ‘Take Back The Couch’, un altre fantasia amb objectes quotidians.

        

‘Dave Made a Maze’, està protagonitzada per Nick Thune, Meera Rohit Kumbhani, James Urbaniak, Adam Busch i Rick Overton; s’estrena el 18 d’Agost a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada