Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de juliol del 2017

'Quentin Tarantino'.


La nova pel·lícula del cineasta per excel·lència Quentin Tarantino (‘Pulp Fiction’, ‘Reservoir Dogs’,’From Dusk Till Dawn’, ‘Inglorious Basterds’, ‘Kill Bill 1 i 2’,’Django Unchained’, ‘Hateful Eight’), ja té nou projecte i no es altre que un acostament als assassinats comesos pel culte conegut com la Familia Manson l’any 1969. Encara no es sap el títol que tindrà, però estarà escrita pel propi Tarantino, qui està donant els últims retocs al guió. THR ho descriu com una “visió única” dels successos ocorreguts, el que en l’univers Tarantino pot traduir-se com “puc inventar-me el que em doni la gana”.

Des de THR, que han publicat aquesta informació en exclusiva, l’acompanya amb les següents dades:

-Tarantino presentaria als estudis un paquet de: Director/guionista i intèrprets associats al voltant del dia del treball, que aquest any cau a Estats Units el 4 de Setembre.

-Aquest paquet estaria encapçalat pels seus socis habituals, els Weinstein, i dirigit per la agencia WME, tal i com va succeir l’any 2009 amb ‘Inglorious Basterds’, que finalment va adquirir Universal.

-Actors: Tarantino ha mantingut contactes amb Jennifer Lawrence i Brad Pitt. L’únic detall important que es coneix per ara del guió és que, segons THR, l’actriu Sharon Tate -muller de Polanski, assassinada pel culte- es un dels pilars d’aquesta història. Però, segons fonts del mitjà, han assegurat que Lawrence no interpretaria el paper sinó que Tarantino hauria pensat en Margot Robbie, segons informa per la seva banda DHD. Ni Pitt ni Lawrence han tingut negociacions formals.

L’inici de rodatge, si tot va vent en popa, començaria el 2018.

DHD també diu que Tarantino ha parlat amb Samuel L. Jackson, però tampoc hi ha res al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada