Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 de juliol del 2017

'Lindelof / Watchmen'


El guionista i productor Damon Lindelof (‘Lost’, ‘The Leftovers’), està en negociacions per encarregar-se de la adaptació per a TV la novel·la gràfica ‘Watchmen’ per a HBO.

Des de THR ens expliquen que el co-creador de ‘Lost’, està en negociacions amb la cadena per a l’adaptació del còmic de superherois retirats, creat per Alan Moore i Dave Gibbons, un dels bucs insígnies de DC i del novè art en general.

Ja l’any 2015 es parlava d’aquest projecte, el que ara fa dos anys comptava amb el director de la pel·lícula estrenada l’any 2009, Zack Snyder, en el rol de productor. Ara com ara no hi està involucrat, ja sigui per el pas del temps, canvi de plans o per el trist succés d’ara fa uns mesos. Ara serà cosa de Lindelof agafar les regnes del projecte en solitari, començant la producció des de zero amb la seva pròpia visió i en un mitjà en el qual serà molt més fàcil l’adaptació de l’obra respecta les limitacions que va tenir el metratge per a la gran pantalla.

Les negociacions estan en un estat preliminar, però per a Lindelof, que te un acord formal amb Warner, seria quedar-se de nou treballant a casa, i per a la HBO seria una interessant inclusió en el seu catàleg tenint el seu propi show basat en un còmic, material present en quasi totes les cadenes de televisió actualment. I donat que pròximament arribarà al final ‘Game of Thrones’ i el lent desenvolupament dels seus spin-off, no li vindrà malament tenir una producció de nivell a la recambra.

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada