Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 de juliol del 2017

'George A. Romero'.

El director de cine George A. Romero, ha mort aquest passat diumenge a l’edat de 77 anys segons ha confirmat la seva família al diari estatunidenc L.A. Times.

Romero ha mort mentre dormia després d’una “breu però agressiva batalla contra el càncer de pulmó”, segons un comunicat addicional remes pel seu productor habitual, Peter Grunwald.

El director de ‘Night of the líving Dead’ (La Noche de los Muertos Vivientes’, ha mort mentre escoltava la banda sonora d’una de les seves pel·lícules preferides, El Hombre Tranquilo, acompanyat de la seva esposa, Suzanne Desrocher i de la seva filla, Tina Romero.

A Romero se’l considera un pioner en quant al gènere Zombie, amb la seva obra mestre de 1968, una que va aconseguir finançar conjuntament amb el que fos el cofundador de la seva productora Image Ten, John Russo, amb un cost aproximat de 100.000 dòlars. Des de llavors roda ‘The Crazies’, ‘Season of The Witch’ o ‘Martin, antes de regressar al mundo de los muertos vivientes’ i la seva seqüela, ‘Dawn of The Dead’.

El seu èxit el va dur a rodar amb Ed Harris, ‘Knightriders’ (‘Los Caballeros de la Moto’). 

        

‘Atracción Diabólica’, ‘Creepshow’, ‘La Mitad Oscura’ (i va estar a punt de dirigir Resident Evil), etc. Un home que sabia el gènere que tractava i mai va deixar de fer-ho, fins a la seva última pel·lícula: ‘Survival of the dead’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada