Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 de juliol del 2017

'Wonder Woman 2'.


Tot i que la directora Patty Jenkins ho va deixar entendre quasi abans que s’estrenes la primera, avui s’ha confirmat la data de la segona entrega ‘Wonder Woman 2’ s’estrenarà el 23 de Desembre de 2019.
Encara resta pendent per part de l’estudi confirmar el retorn de la directora, ja que com he dit ella mateixa es va encargar de dir que hi hauria una seqüela. Uns deu dies després de que Geoff Johns, copresident de DC Films, confirmes que estava preparant la maquinaria per a una segona part, amb Patty Jenkins.

THR confirma que Jenkins està ara mateix en procés de negociacions. Succeeix una cosa i es que tal com va explicar THR a principis de Juny, Jenkins va arribar a la direcció a última hora, en substitució de Michelle MacLaren. A Jenkins se li va oferir un contracte tradicional que sols contempla la participació en una pel·lícula, sense la denominada “opció” de rebre una mínima consulta, com a mínim si l’estudi decidís continuar amb una seqüela. Les coses han canviat des de llavors, i tenint en compte la possibilitat d’una tercera entrega de Wonder Woman, voldria a dir que Jenkins estaria al cap davant d’una trilogia sencera de pel·lícules, amb els seus reajustaments contactuals.

Tenint en compte aquest procés -llarg, complicat tenint en compte que a més Jenkins està representada per la gran CAA, i perfectament habitual- i la proximitat que uneix a Jenkins i Johns seria estrany que no continues a la seqüela. Per acabar dir que, Josh Dickey, ex-Variety, ara a Mashable, dona la seva renovació per confirmada.

Sobre l’argument? Wonder Woman 2: The Cold War’. Es creu, via The Wrap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada