Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 d’octubre del 2020

'Coming 2 America'.


Amb la pandèmia global encara al alça i els cinemes tancats, els estudis estan cercant passar de les estrenes als cinemes a les estrenes digitals i ara s’ha sabut que Paramount ha entrat en negociacions finals amb Amazon per adquirir ‘Coming 2 America’, segons Variety.

Les fonts informen que s’estan elaborant els detalls finals entre la plataforma de streaming i el estudi de cinema, inclosos els vincles de marketing per al consumidor amb McDonalds i Crown Royal, que s’espera que es transfereixin a Amazon Studios juntament amb el film, que també es una prioritat per a la cap Jennifer Salke. L’executiu de Amazon Studios ha estat recentment darrera de les adquisicions de la seqüela de ‘Borat’ i l’adquisició del soci Paramount Pictures, ‘Without Remorse’, l’adaptació de la novel·la de Tom Clancy del mateix nom, protagonitzat per Michael B. Jordan (Black Panther).

‘Coming 2 America’ segueix a Akeem, que ara es convertirà en Rei, i descobrirà que te un fill que mai a conegut, que s’ha criat als carrers de Queens anomenat Lavelle. Honrant el seu desig del seu pare de preparar el seu fill per a ser coronat com a nou príncep, Akeem a de tornar a Amèrica. El film estarà dirigit per Craig Brewer, qui prèviament ja havia treballat per a Paramount Pictures a ‘Hustle & Flow’, ‘Blake Snake Moan’ i el remake de ‘Footloose’ de 2011. El guió corre a càrrec de Kenya Barris (‘Black-ish’).

El film original estava dirigit per John Landis i protagonitzat per Murphy un Príncep ric que va a Queens, New York, passant com un pobre home que busca novia. El film va estar co-protagonitzat per James Earl Jones, Shari Headley, John Amos, Eriq La Salle i Louie Anderson.

El repartiment inclou als actors originals Eddie Murphy, Arsenio Hall, James Earl Jones, Paul Bates i Shari Headley. A més Leslie Jones, Kiki Layne, Wesley Snipes, Jermaine Fowler, Rick Ross, la cantant Teyana Taylor y el comediant Michael Blackson, també han estat escollits para la seqüela: Louie Anderson llest per a repetir el seu paper de Maurice.

‘Coming 2 America’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 18 de Desembre de 2020 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada