Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 d’octubre del 2020

'Ma Rainey Black Bottom'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial del últim film de Chadwick Boseman ‘Ma Rainey Black Bottom’, l’adaptació cinematogràfica de l’obra nominada al premi Tony i guanaydor del Premi Pulitzer, August Wilson. Farà el seu debut el pròxim 18 de Desembre, a continuació podeu veure’n el tràiler...

           

          


‘Ma Rainey Black Bottom’ està protagonitzat per l’actriu guanyadora del Oscar Viola Davis, qui pren el rol principal de la cantant pionera del Blues amb (el ara difunt) Chadwick Boseman (42, Black Panther, 21 Bridges) interpretant a Levee, el jove i ambiciós interès amorós del trompetista de Ma, qui aspirava a fer la seva pròpia marca en la industria de la música.

Chicago, 1927. Una sessió de gravació. Les tensions augmenten entre Ma Rainey (Davis), el seu ambiciós trompetista (Boseman) i la gerència blanca decidia a controlar a la llegendària “Mother of the Blues”.

Al costat de Davis i Boseman estan el guanyador d’un Emmy Glynn Turman (Mr. Mercedes, How To Get Away With Murder, In Treatment), Colman Domingo (If Beale Street Could Talk), Dusan Brown (42) i Taylor Paige (White Boy Rick).

El film està dirigit per el guanyador del Premi Tony, George C. Wolfe (Lackawanna Blues, The Imortal Life of Henrietta Lacks). El guió ha estat adaptat per Ruben Santiago Hudson. Todd Black i Dany Wolf produeixen al costat de Denzel Washington. Aquest projecte serà la tercera col·laboració entre Davis i Washington, els quals van treballar en el renaixement de Broadway el 2010 i l’adaptació cinematogràfica de ‘Fences’ el 2016.

‘Ma Rainey Black Bottom’ es va estrenar en el Broadway’s Cort Theatre l’Octubre del 1984, amb 276 funcions abans de tancar el Juny de 1985, quan va obtindré una nominació al Premi Tony a la Millor Obra i se’n va endur a casa el Premi del Cercle de Crítics de Drama de New York a la Millor Obra Estatunidenca.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada