Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 d’octubre del 2020

'I Know What You Did Last Summer Series'.


L’actualització del slasher clàssic de culte adloescent dels 90’s, ‘I Know What You Did Last Summer’, ha trobat la seva llar a Amazon Studios amb la veterana Sara Goodman (Preacher), adjunta per escriure i com a productora executiva al costat del mestre del terror James Wan a través de la seva companyia Atomic Monster, segons The Hollywood Reporter

“Estem encantats de tenir ‘I Know What You Did Last Summer’, amb els nostres increïbles socis a Amazon Studios”, va dir el copresident de Sony Pictures TV Studios, Jason Clodfelter, en un comunicat. “El desenvolupament de Neal Moritz i Original Films incendia constantment a tots els cilindres i això es demostra un cop més amb el thriller de suspens contemporani i bategant de Sara Goodman”.

El reboot teatral de la sèrie, basat lliurement en la novel·la del mateix nom, es va anunciar prèviament el 2016 amb el llavors escriptor i director Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, Dr, Sleep) llest per a coescriure i dirigir el projecte. Després d’estar aturat durant tres anys, aquest intent ara està mort en el aigua, amb Flanagan inclús recurrent a Twitter per a confirmar que ja no està treballant en ell.

“Les millors franquícies de terror sempre tenen un altre ensurt per venir, i aquesta sèrie I Know What You Did Last Summer, de Sara Goodman és una actualització perfectament retorçada del icònic film slasher”, Albert Cheng, director d’operacions i codirector de televisió a Amazon Studios, va dir en un comunicat. “De qualsevol manera que es miri, als nostres clients globals de Prime Video els hi agradarà aquesta versió moderna del film preferit dels fans”.

La versió cinematogràfica de 1997, dirigit per Jim Gillespie amb un guió de Kevin Williamson, està protagonitzat per Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe i Freddie Prince Jr. com un grup d’estudiants de secundaria que accidentalment colpegen i maten a un home amb el seu cotxe. Tot i que creuen que han encobert amb èxit el seu crim, el grup es troba en el extrem receptor de l’aldarull en un “slasher” d’un assassí en sèrie un any després.

I Know What You Did Last Summer, la va seguir una seqüela titulada ‘I Still Know What You Did Last Summer’ l’any 1998 i un tercer film directament a video, ‘I’ll Always Know What You Did Last Summer’, l’any 2006.

Neal Moritz produirà la sèrie al costat de Payun Shatty de Original Film, Wan de Atomic Monster, Rob Hackett i Michael Clear, mentre que Shay Hatten, que originalment estava preparada per escriure’n el pilot, serà productora executiva amb Goodman i Erik Feig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada