Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dijous, 1 d’octubre del 2020

'Minari'.

Després de debutar amb critiques favorables a principis d’aquest any en el Sundance Film Festival i endur-se a casa dos dels seus premis més cobdiciats, A24 ha presentat el primer cartell i l’avanç de l’últim llargmetratge de Lee Isaac Chung, ‘Minari’, protagonitzat per Steven Yeun (The Walking Dead). A continuació podeu veure el tràiler i el cartell...

          


Una tendre i amplia història sobre el que ens arrela, Minari segueix a una família coreana-estatunidenca que es trasllada a una petita granja de Arkansas a la recerca del seu propi somni americà. La llar familiar canvia per complet amb l’arribada de la seva àvia astuta, mal parlada però increïblement afectuosa. En mig de la inestabilitat i els reptes d’aquesta nova vida en els accidentats Ozarks, Minari mostre la innegable resistència de la família i el que realment fa una llar.

Al costat de Yeun, el repartiment del film inclou a Yeri Han (Illang: The Wolf Brigade), Alan Kim, Noel Kate Cho, Will Patton (Yellowstone, Swamp Thing), Scott Haze (Venom, Zeroville) i Yuh-Jung (Sense8, Dear My Friends).

El film és una coproducció entre Plan B Entertainment de Bard Pitt i A24, amb el guanyador del Oscar (Once Upon a Time in Hollywood) com a productor executiu del projecte al costat de Yeun i Joshua Bachove (The Little Hours) mentre que Dede Gardner (The Underground Railroad, If Beale Street Could Talk) produeix al costat de Jeremy Kleiner (The Third Day, Ad Astra) i Christina Oh (The Last Black Man in San Francisco, Ad Astra).

‘Minari’ va celebrar la seva estrena mundial el passat mes de Gener en el Sundance Film Festival i es va endur a casa el Premi del Gran Jurat en Drama de E.E.U.U i el Premi del Públic en Drama de E.E.U.U.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada