Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 d’octubre del 2020

'Fast & Furious 10 and 11'.


Va ser una idea insinuada per el repartiment i l’equip fa una anys i ara s’ha confirmat que Universal Pictures conclourà la seva franquícia ‘Fast & Furious’ de $5.887.909.892, comptant els 8 films principals de la saga més el primer spin-off, i acabarà amb dos films (F10 i F11) i ha contractat el director que ha dirigit cinc dels vuit films de la saga, Justin Lin, per a dirigir els dos últims films, segons Deadline

Si bé el seu desenvolupament encara es troba en les primeres etapes de la història dels films, es creu que l’escriptor Chris Morgan tornarà a escriure les dues últimes entregues i que estaran protagonitzades per Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang, el que no està clar és si les estrelles de ‘Hobbs & Shaw’, Dwayne Johnson i Jason Statham, tornaran per a les dues últimes entregues, és a dir perquè aquest últim va tenir una baralla amb Diesel.

Diesel i diverses estrelles, membres del equip i inclús l’estudi van preveure al llarg dels anys de que la franquícia provablement arribaria a la seva fi després de la desè film, tot i que amb l’èxit del spin-off de Johnson i Statham, el estudi ha vist un nou potencial i continuï més enllà de la història principal, amb una seqüela de ‘Hobbs & Shaw’ actualment en desenvolupament per part de Morgan, així com un spin-off protagonitzat només per noies i la sèrie animada de Netflix ‘Fast & Furious Spy Racers’, que recentment ha estrenat la seva segona temporada.

A ‘F9’, Dom Toretto (Vin Diesel) du una vida tranquil·la fora de la xarxa amb Letty i el seu fill, el petit Brian, però saben que el perill sempre està a l’aguait en el seu horitzó pacífic. Aquest cop, l’amenaça obligarà a Dom a encarar els pecats del seu passat si amb això salva als que més estima. El seu equip s’uneix per a detenir una trama revolucionaria liderada per l’assassí més experimentat i el conductor d’alt rendiment que mai hagi trobat: un home que també és el germà abandonat de Dom, Jakob (John Cena).

‘F9’ és el retorn de Justin Lin com a director, qui va dirigir els films des del tercer al sisè de la saga, quan es va transformar en un èxit global. L’acció s’estén per tot el món: des de Londres fins a Tokio, des de Amèrica Central fins a Edimburg, i des d’un búnquer secret a Azerbaiyán fins als carrers plens de Tbilisi. En el camí, els vells amics ressuscitaran, els vells enemics tornaran, la història es reescriurà i el veritable significat de la família es posarà a prova com mai abans.

El film està protagonitzat per Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel i Sung Kang, amb la guanyadora del Oscar Helen Mirren i la guanyadora també d’un Oscar Charlize Theron. ‘F9’ també presenta a la superestrella guanyadora del Grammy Cardi B com un nou personatge de la franquícia, Leysa, una dona amb una connexió amb el passat de Dom i un ‘cameo’ de la sensació del Reggaeton Ozuna.

‘F9’ està produïda per Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend i Samantha Vincent. I està programat per estrenar-se el pròxim 8 de Maig de 2021. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada