Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 13 d’octubre del 2020

'Invincible'.

A mesura que l’any 2020 s’acosta al seu final, Amazon els hi està donant als seus fans un regal anticipat, ja que ha presentat el primer avanç de l’adaptació de la sèrie animada ‘Invincible’, de Robert Kirkman, que s’estrenarà a la plataforma de streaming el 2021. A continuació podeu veure’n el teaser...

          


Durant el panell de la Comic-Con@Home a principis d’aquest estiu, Robert Kirkman va revelar que Chad Coleman (The Walking Dead) interpretarà a Martian Man, Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery) interpretarà a Green Ghost, els actors Michael Cudlitz (Southland) com a Red Rush, Lauren Cohan (The Boy) com a War Woman, Lennie James (Fear the Walking Dead) com a Darkwing i Ross Marquand (Avengers: Endgame) actualment té dos rols a la sèrie com a The Immortal i Aquarius.

La sèrie ‘Invincible’ es descriu com un espectacle farcit de suspens, acció i ple d’emoció, que es basa en commovedors i moments reconfortants d’amor, amistat i humanitat. El còmic es va publicar el 2003 i va finalitzar el passat mes de febrer després de que es publiquessin 144 números. Ryan Ottley va ser l’artista central en els còmics creats per Kirkman i Cory Walker.

La sèrie comptarà amb un conjunt d’estrelles que inclou a Steven Yeun (The Walking Dead), Sandra Oh (Grey's Anatomy), J.K. Simmons (Whiplash), Seth Rogen (The Lion King), Gillian Jacobs (Love), Andrew Rannells (Black Monday), Zazie Beetz (Atlanta, Joker), Mark Hamill (Star Wars: The Last Jedi), Walton Goggins (Tomb Raider), Jason Mantzoukas (John Wick 3: Parabellum), Mae Whitman (Good Girls) i Chris Diamantopoulos (Silicon Valley) entre d’altres.

Després de The Walking Dead, Invincible és el segon còmic de més llarga durada de Kirkman i la sèrie serveix com el seu primer programa sota el nou acord amb Amazon. Invincible és la quarta sèrie amb guió de Kirkman basada en els seus còmics de Skybound, al costat de The Walking Dead i Fear the Walking Dead de AMC i Outcast de Cinemax.

Kirkman’s Skybound produirà Invincible amb Simon Racioppa de Teen Titans com a showrunner. Al costat de Kirkman i Racioppa, David Alpert (The Walking Dead) i Catherine Winer (Star Wars: The Clone Wars) seran els productors executius. Jeff Allen en serà el director supervisor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada